Beste coördinatoren en coaches,

Het Coach Portaal is een platform opgericht voor ons allemaal om kennisdeling te bevorderen, ideeën uit te wisselen en om elkaar te helpen, zodat we samen een bijdrage kunnen leveren aan een effectieve manier van samenwerking. 

Je kunt een variatie aan informatie vinden voor jezelf en je mentorleerlingen. Deze bestaat o.a. uit maandelijkse thema’s met gelinkte onderwerpen voor elk leerjaar en elke week (deze zal met de tijd uitgebreid worden). Ook kun je materie zoals boekjes, presenaties, werkvellen, etc. vinden op de website. We werken samen aan de website, dus heb jij leuke inzetbare materie? Stuur deze zeker in!

Verder vindt je op de website tips en tricks over bijv. communicatie, activiteiten die je kunt doen met je mentorleerlingen en voorbeelden van jaarplanningen. Verder proberen wij een archief op te bouwen van handige websites, te gebruiken video’s en leesmateriaal. Heb je een tip? Stuur deze in!

Dit is een platform die continu in ontwikkeling is, dus mis je iets of heb je nuttige tips? Je kunt ons bereiken via coachportaal@gmail.com 

Bedankt voor je inzet als coach, dit betekent veel voor ons.